«

»

sep 23

Jazda zručnosti NAD JAZEROM

Rýchlosť, adrenalín, dokonalá presnosť a boj s časom – to všetko charakterizovalo podujatie Jazda zručnosti, ktoré sa konalo pod záštitou našej mestskej časti v spolupráci s PD Autosport Košice.

Súťaž nebola len o tom, kto najrýchlejšie prejde trať, ale aj o tom, ako súťažiaci splnili povinné kritériá. Každý z nich musel dodržať niekoľko presne stanovených pravidiel, ako napríklad vypnutý motor pred začiatkom jazdy, úspešne zvládnutie jazdy medzi kuželkami, cúvanie, rýchlosť bez trestných bodov, zatvorenie dverí po skončení jazdy a dobehnutie do cieľa.

Na podujatí sa zúčastnilo 31 vodičov, pričom medzi nimi nechýbali ani ženy, z ktorých najrýchlejšie zvládla trať Silvia Mackaničová, ktorá ukázala výnimočnú zručnosť a pevné nervy.

Medzi mužmi sa objavilo viacero dramatických súbojov, kde niektorí súťažiaci vystavili svoje autá poriadnej záťaži. Ich efektné jazdy prilákali pozornosť divákov, ktorí sa pri trati zastavovali a nadšene sledovali preteky. Najväčšiu rýchlosť a presnosť ukázal Matúš Putnocký, ktorý si zaslúžene vyjazdil prvé miesto v kategórii mužov.

Medzi juniormi sa najlepším časom mohol pochváliť Šimon Košťál, ktorý predviedol skvelý výkon a ukázal, že aj mladí vodiči majú odvahu a skvelé zručnosti.

Celé podujatie bolo plné napätia, zábavy a adrenalínu a účastníci aj diváci si užili deň plný akcií, výziev.

Medailové umiestnenia:

  • Kategória muži

Putnocký Matúš

Kreutzer Jozef

Lipták Tomáš

  • Kategória ženy

Mackaničová Silvia

Sabolová Marianna

Ružinská Jaroslava

  • Kategória juniori

Košťál Šimon

Čarný Matúš

Putnocký Maxim

Blahoželáme víťazom, ďakujeme zúčastneným i PD AUTOSPORT Košice za skvelú organizáciu podujatia.