«

»

sep 18

Denné centrum otvorené

Po letnej prestávke sa v pondelok opäť otvorili dvere Denného centra pre seniorov v našej mestskej časti, a hneď bolo cítiť radosť a vitalitu prítomných. Potvrdilo sa, že energia, optimizmus a pozitívna nálada sú základnými piliermi dobrej fyzickej aj duševnej kondície aj vo vyššom veku.

Seniorov prišla srdečne pozdraviť aj starostka Lenka Kovačevičová, ktorá ocenila ich životný elán. Na tanečnom parkete sa zvŕtali takmer všetci – ich energia bola priam nákazlivá! Pridajte sa k nám aj vy, prihláste sa do klubu a prežívajte nádherné dni jesene života spolu s nami.

Milí seniori, v Dennom centre (DC), sa môžete zapojiť do širokého spektra zaujímavých aktivít a podujatí v príjemnom a podnetnom prostredí.

Denné centrum je otvorené vždy od septembra do konca júna. Podrobné informácie nájdete v linku: www.jazerokosice.sk/cms/?page_id=14203

Činnosť nášho denného centra zahŕňa:

  • Záujmové krúžky a skupiny: Aktívna účasť v rôznych záujmových krúžkoch a skupinách, kde môžete rozvíjať svoje schopnosti a záujmy.
  • Kultúrno-spoločenské akcie: Účasť na rôznych kultúrno-spoločenských akciách, ktoré obohatia Váš spoločenský život.
  • Kultúrne podujatia: Organizovanie prednášok, posedení, návštev výstav, divadiel, galérií, múzeí, kín a športových podujatí podľa záujmu členov.
  • Spoločné zájazdy a vychádzky: Organizovanie zájazdov, zdravotných vychádzok do prírody, jubilejných osláv, spoločenskej zábavy a čajových večierkov podľa potrieb a záujmu členov centra.
  • Mediálna zábava: Sledovanie televízie, počúvanie rozhlasu a reprodukovanej hudby.
  • Sociálne poradenstvo: Poskytovanie poradenstva v oblasti sociálnej, bytovej, starostlivosti o zdravie, hygieny a životosprávy.
  • Spolupráca: Spolupráca s inými dennými centrami v meste Košice, záujmovými združeniami občanov a organizáciami tretieho sektora.

Príďte a zažite bohatý program, ktorý sme pre Vás pripravili! Prihláste sa a staňte sa súčasťou nášho Denného Centra!