«

»

júl 01

Gmini Dance Team: Desaťročie úspechov a tanec plný vášne

Gmini Dance Team je renomovaná tanečná škola, ktorá vznikla v septembri 2014 v našej mestskej časti a od svojho vzniku neprestáva prekvapovať svojimi úspechmi. Mladí tanečníci dosiahli stovky ocenení doma aj v zahraničí, pričom sa pýšia prevažne dvoma stovkami zlatých medailí , no nechýbajú ani strieborné a bronzové trofeje. S hrdosťou môžeme povedať, že vychovali množstvo talentovaných a úspešných tanečníkov.

Ich brány sú otvorené deťom od 3 rokov, no nedávno sa k nám pridala aj skupina dospelých dám, čím sa stali skutočne inkluzívnou tanečnou rodinou. Za týmto úspechom stojí Gabriela Vargaeštok s manželom, ktorých nesmierne ľudský a láskavý prístup si získal srdcia nespočetných mladých tanečníkov a ich rodín.

Pri príležitosti 10. výročia vzniku tanečnej školy usporiadali nezabudnuteľný galaprogram, na ktorom nechýbala aj starostka Lenka Kovačevičová. Vyjadrila tanečníkom svoje poďakovanie za skvelú spoluprácu a zdôraznila, že žiadne kultúrne podujatie v našej mestskej časti sa nezaobíde bez ich fenomenálnych vystúpení.

Sme nesmierne hrdí na prácu tréneriek, ktorí neustále motivujú a vedú deti a mládež k výnimočným výsledkom. Gmini Dance Team nie je len školou, je to miesto, kde sa talent mení na úspech a kde každý tanec rozpráva svoj jedinečný príbeh.

Želáme im úžasnú cestu plnú tanca, radosti a úspechov.