«

»

jún 18

Blahoželáme a ďakujeme

Materská škola Azovská 1 nedávno oslávila významné jubileum 50 výročie a táto oslava sa stala nezabudnuteľným podujatím pre všetkých prítomných. Spoločne sme si pripomenuli roky plné radosti, učenia a vzájomnej podpory, ktoré formovali budúcnosť tisícok detí.

Na túto výnimočnú príležitosť prišli zaželať všetko najlepšie aj významní hostia. Zástupca starostky Bernard Berberich a poslankyňa Miestneho zastupiteľstva Ivana Kmecová sa zúčastnili osláv a svojimi srdečnými slovami vyjadrili obdiv a vďaku celému kolektívu materskej školy.

Materské školy zohrávajú kľúčovú úlohu v rozvoji detí, podporujúc ich sociálno-emocionálny, intelektuálny, estetický a morálny rast, sú základným kameňom, na ktorom sa buduje budúcnosť každého jednotlivca. Sú miestom, kde deti nielen získavajú vedomosti, ale aj formujú svoj charakter, rozvíjajú sociálne schopnosti, kreativitu a vnímanie krásy. Vďaka úsiliu celého kolektívu vyrastajú z detí jednotlivci pripravení čeliť výzvam, ktoré ich čakajú v spoločnosti.

Oslava jubilea bola nielen príležitosťou na reflexiu a vďaku, ale aj na upevnenie vzťahov v komunite, ktorá si cení vzdelanie a rozvoj našich najmladších.