«

»

jún 01

MDD

Prostredie pri našej vodnej ploche dnes patrilo deťom, ktoré sa zišli na oslavu MDD.

Úvodné slová patrili starostke Lenke Kovačevičovej, ktorá všetkých srdečne privítala a popriala všetkým deťom úžasnú náladu a krásne zážitky.

Potom sa roztočil kolotoč zábavy, súťaží, atrakcií a bohatého kultúrneho programu. Na pódiu sme privítali Strýka Baltazára, Kúzelníka Gabiho a Divadielko Haliganda s Romanom Sorgerom. Deti z G Mini Dance Team a T.I.M Group Slovakia nám predviedli svoje tanečné umenie, zatiaľ čo SSŠO Bukovecká pobavila prítomných klauniádou.

Deti, ktoré chceli získať sladkú odmenu od nášho sponzora, spoločnosti Vamex, museli splniť úlohy na najmenej šiestich stanovištiach so športovými aktivitami, ktoré zvládli deti úplne hravo.

Veľký záujem vzbudili aj ukážky práce so psom od Mestskej polície či Civilnej obrany. Nechýbalo ani obľúbené maľovanie na tvár a oddiel skautov Dzivé labute. Kanoistický klub TU Košice povozil deti na loďkách a paddleboardoch. Deti si tiež mohli vyskúšať lezeckú stenu či sa odfotiť pri troch maskotoch. Záchranári predviedli, ako podať prvú pomoc a chlapci z Taekwon-Do Warriors Košice ukázali techniky sebaobrany. Malí návštevníci sa mohli povoziť na poníkoch alebo vyskákať v nafukovacích hradoch.

Dobroty a záverečná penová šou

Nechýbali ani stánky s občerstvením s dobrotami od výmyslu sveta. Hasiči predviedli najmenším svoje vozidlá a postarali sa o hlavný bod a vyvrcholenie perfektnej oslavy MDD – penovú šou, ktorá priniesla deťom obrovskú radosť a zábavu.

Bol to deň plný smiechu, radosti a nezabudnuteľných zážitkov, na ktorý budú deti určite dlho spomínať.

Kompletné foto: https://www.facebook.com/jazero.kosice