«

»

máj 17

Deň Jazerčanov 2024: Skvelý deň napriek počasiu!


Napriek daždivému začiatku sa Deň Jazerčanov 2024 vydaril na jednotku! Hoci sme museli začať neskôr, čakali sme kým dážď ustúpil, nakoniec sme mali šťastie, že sa počasie umúdrilo a už nepršalo.

Na pódiu sa striedali mladí umelci aj tí skôr narodení a pestrá zmes hudby, spevu a tanca určite ohriala každého návštevníka. K úžasnej atmosfére prispeli aj fantastické teplé kotlíkové špeciality, ktoré pripravilo osem súťažných tímov.

Denné centrum MČ Dargovských hrdinov si vyslúžilo prvé miesto za svoju dokonalú fazuľovicu od odbornej poroty aj cenu návštevníkov, ktorí im dali najviac hlasov.
Druhé miesto získali „Páni v rokoch“ s lahodným gulášom z diviny.
Bronzovú varešku si odniesli zástupcovia Sociálno-zdravotnej komisie za svoju bezlepkovú paradajkovú polievku s medom a haluškami.

Veľká vďaka patrí aj ďalším variacim tímom z MČ Košice – Západ, MČ Košice – Juh, Správe mestskej zelene, Komisii mládeže, vzdelávania, kultúry a športu MČ Košice – Nad jazerom a tímu troch Jazerčanov „Hardzava vareška“ za ich vynikajúce pochúťky.

V silovej súťaži predviedli svoju silu jazerskí chlapi. V pretláčaní rukou si tretie miesto odniesol Richard Zeher, druhé Štefan Angyal a minuloročné prvenstvo obhájil Tomáš Rolák.

Ďakujeme všetkým za skvelú atmosféru a náladu, ktorú ste so sebou priniesli na tento jedinečný Deň Jazerčanov 2024. Tešíme sa na vás opäť o rok! Dovidenia.