«

»

máj 17

Deň matiek v Dennom stacionári

V Dennom stacionári – Klube Forresta Gumpa sa 16. mája uskutočnila nádherná oslava pri príležitosti Dňa matiek. Tento špeciálny deň bol plný radosti a hudby a pozdraviť mamy a staré mamy prišla aj poslankyňa MiZ Ivana Kmecová.

Oslavu obohatilo vystúpenie ľudovej skupiny pod vedením bývalého starostu pána Petríka. Aj napriek svojmu pokročilému veku zostáva pán Petrík aktívnym dobrovoľníkom a sponzorom klubu. Svojou prítomnosťou a vedením priviedol ľudové piesne k životu a mamičky pozval do tanca na tradičné slovenské melódie.

Vrcholom programu bolo vystúpenie klientov klubu, ktorí predviedli skvostné tanečné čísla na hity ako „Mamma Mia“ od skupiny ABBA a „Ta ne“ od Kristíny. Tieto momenty plné energie a radosti rozozvučali srdcia všetkých prítomných a vytvorili nezabudnuteľnú atmosféru plnú vďaky a lásky.

Prečo sa organizácia volá po filmovom hrdinovi Forrestovi Gumpovi? Dôvodom bolo jedno z posolstiev filmu, ktoré sa stalo aj heslom organizácie: „Aj osoby so zdravotným postihnutím  môžu byť pre spoločnosť užitočné a môžu prežiť plnohodnotný život.“