«

»

máj 14

Zrealizujte váš sen o ideálnom sídlisku!

Ste pripravení priniesť nové svieže nápady a oživiť svoje sídlisko? Máte jedinečnú príležitosť zapojiť sa do tvorby budúcnosti vášho okolia prostredníctvom Participatívneho rozpočtu (PR).

Vaše nápady NAPÍŠTE AKO PROJEKT, jednoduchý, krátky, opisný A ZAŠLITE PROSTREDNÍCTVOM FORMULÁRA: https://jazerokosice.napady.hlasobcanov.sk/register

Čo je Participatívny rozpočet? Je to revolučný nástroj, ktorý dáva priamo vám, občanom, možnosť rozhodovať o časti verejných zdrojov, ktoré sú určené na zlepšenie vášho sídliska. Môžete navrhnúť svoje projekty a mať skutočný vplyv na to, kam sa peniaze investujú.

PR nie je len o konkrétnych projektoch. Je to aj o vytváraní nových vzťahov medzi vami, obyvateľmi a miestnou správou. Otvára sa nový priestor na diskusiu a spoluprácu, kde môžeme spoločne tvoriť budúcnosť mestskej časti.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť! Vaše nápady môžu formovať a posilniť naše sídlisko. Zapojte sa do Participatívneho rozpočtu a pomôžte vytvoriť lepšie zajtrajšky pre vás a vašich susedov!