«

»

dec 23

Vianoce 2022

Milí Jazerčania,  

Vianoce sú pre mnohých z nás najkrajšími sviatkami roka, ktoré často nazývame sviatkami pokoja a lásky. Ich výnimočný, až čarovne krásny pôvab cítime v sebe, rodine, je všade vôkol nás.

V roku, ktorý priniesol mnoho obáv z konfliktu na Ukrajine a energetickej krízy, si v jeho závere vytvorme sviatočné dni plné lásky a pokoja v srdciach.  Staňme sa vnímavejší  k ľuďom, nájdime vnútorný pokoj.  Zabudnime aspoň na malý moment na starosti, strávme čas v prítomnosti našich blízkych, zaspomínajme si spoločne aj na ľudí, ktorí už s nami nemôžu byť.

Prežime sviatočné dni v šťastí, v kruhu svojej rodiny. Tešme sa na výnimočné chvíle s našimi najbližšími pri ligotajúcom sa stromčeku a štedrej večeri, chvíle, ktoré sa nedajú ničím nahradiť. Poďakujme im za lásku, porozumenie, i za maličkosti, ktoré obohacujú náš každodenný život a dávajú mu zmysel.

Od Vianoc nás delí už iba pár hodín a preto mi dovoľte vám zaželať pohodu v rodine, pokoj v srdciach, úsmev na perách a radosť v duši. Nech je budúci rok pre vás a vaše rodiny naplnený zdravím, šťastím a Božím požehnaním.

Lenka Kovačevičová, starostka