«

»

aug 18

Pokračujú súvislé opravy chodníkov.

V týchto dňoch dostanú chodníky na Polárnej ulici pred obchodnou akadémiou, ale aj na Dneperskej ulici pred základnou a materskou školou, nové asfaltobetónové povrchy. Pokračovať sa bude na uliciach Talinská 2-9, Galaktická 2-16, Stálicová 1-5, Sputniková 1-12, Donská 5-8 východne, ale aj prídomové vstupy na ďalších uliciach. Pred zhruba mesiacom sa ukončili práce na Spišskom námestí.
Len pre pripomenutie:
* Súvislé opravy v roku 2021 boli realizované na Rovníkovej 1 – 7, promenádny chodník na Irkutskej ulici, Čingovská 10 a chodník pri obratisku na Galaktickej ulici.
* V roku 2020 boli súvislé opravy chodníkov na Važeckej 9-12, Azovskej pri MŠ, Jenisejskej 20, Dneperskej od MHD popri Levočskej, trhovisko Ždiar, Polárna promenádny chodník od Ladožskej po Rovníkovú, Raketová 1-6, chodník popri venčovisku Polárna 20, Čiernomorská 3, okolie venčoviska Rovníková, Meteorová cez park.
* Súvislé opravy v roku 2019 boli realizované napr. na promenádnom chodníku Sputniková 1-12, cyklochodník Eurovelo 11, za rodinnými domami na Jenisejskej, popri jazere Amurská ulica, promenádny chodník Bukovecká, promenádny chodník popri Hornáde, Donská 2-14 západne, Čiernomorská 1-3 popri jazere.
Už dnes pripravujeme passport ďalších chodníkov v zlom technickom stave, ktoré podľa finančných možností samosprávy budú realizované súvislými opravami povrchov v ďalšom období.