«

»

máj 11

SÚŤAŽ SO ŽIHADIELKOM

S návratom Žihadielka pripravila spoločnosť Lidl SR, hlavne pre deti v meste, ešte jedno malé prekvapenie.
🐝 Aby sa projekt Žihadielko oživil a pripomenul sa obyvateľom (nielen) víťazných miest, spoločnosť Lidl SR spustila pre deti zaujímavú súťaž pod názvom „Dielko Žihadielko“.
🔸 Na sociálnych sieťach Lidl SR, na internetovej stránke www.zihadielko.sk a cez ďalšie Lidl komunikačné kanály spoločnosť Lidl SR vyzvala deti, aby sa zapojili do súťaže o darčekové tašky Žihadielko.
🎨 Deti majú za úlohu nakresliť obrázok na tému: „Včielka Maja na návšteve – nakreslite, čo by ste najradšej včielke Maji ukázali vo svojom meste.“

🐝 Tieto obrázky môžu už teraz nahrávať rodičia/zákonní zástupcovia detí online na špeciálnu podstránku v rámci www.zihadielko.sk .V každom z desiatich výherných miest, respektíve mestských častiach, vylosuje Lidl SR a odmení 70 detí
(10 x 70 výhercov). Zároveň vylosujú 50 výhercov aj z celého Slovenska (mimo víťazných miest), aby ani deti z iných kútov Slovenska nezostali bokom.
🗓 Súťaž prebieha v čase od 10.05.2021 (00:00:00) – 23.05.2021 (23:59:59).
🐝 Pri výbere výhercov sa nebude brať do úvahy kvalita kresbičiek, výhercovia sa budú losovať.
Výhry v desiatich víťazných mestách, kde tento rok postaví spoločnosť Lidl SR detské ihrisko Žihadielko odovzdajú na základe vopred stanoveného harmonogramu, ktorý bude zverejnený na webe www.zihadielko.sk priamo pri predajniach Lidl a o tejto milej udalosti budeme vopred informovaní. Výhry pre deti z ostatných miest Slovenska budú zasielané poštou.
🔸 Všetky informácie a pravidlá súťaže nájdete na stránke www.zihadielko.sk
😊 Z víťazných kresieb budú následne vytvorené billboardy a plagáty, ktoré budú vo všetkých víťazných mestách. Pôjde o milú bodku za projektom Žihadielko.