«

»

máj 06

DEŇ MATIEK

 

  Milí priatelia, v kalendári už svieti krásny sviatok, druhá májová nedeľa (9.5.) je venovaná  všetkým mamám, mamičkám i babičkám.

    💝 Ako môžete vyjadriť úctu a vďaku za to, že sú, ako im dať vedieť, že ich máte radi ?
   Vzhľadom k aktuálnym opatreniam sme pre vás pripravili priestor napísať odkaz                          (permanentnou fixou) pre tú vašu mamičku, či babičku na tabuľu „Srdce pre mamu“, ktorá         bude umiestnená od piatka 7.5. do pondelka 10.5. pred Miestnym úradom MČ Košice – Nad jazerom na Poludníkovej ulici v priestore nášho parku.
💝 Súčasne máte možnosť zavesiť na kovovú konštrukciu srdiečka pre tie maminky a babinky, ktoré sú ďaleko, neviete sa s nimi osobne stretnúť, ale sú vo vašich srdciach. Formu aj materiál necháme na vás.
💝 Budeme radi, ak urobíte nejaké fotografie a v prípade, že nebudeme prítomní na úrade nám fotky pošlete mailom na : media@jazerokosice.sk.

Z uvedeného podujatia budú zhotovované obrazové a zvukové záznamy v súlade
s čl. 6 ods. 1 písm. e) Nariadenia EÚ o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov. Bližšie informácie ohľadom spracúvania Vašich osobných údajov a Vášho práva namietať nájdete na www.jazerokosice,.sk alebo nás kontaktujte na tel. č. 055/3027722.