«

»

máj 26

Marián, budeš nám chýbať

gal_small1

 

 

Správa o smrti poslanca miestneho zastupiteľstva Ing. Mariána Gála, PhD. nás zasiahla ako blesk z jasného neba. Len pred pár dňami sa dostal
do nemocnice, a dnes už nie je medzi nami? To nemôže byť pravda. Bol mladý, plný elánu, mal veľa osobných
i pracovných plánov, a zrazu toto…? Žiaľ, v živote prichádzajú aj kruté a nečakané chvíle. A nám ostáva len povedať, Marián, je nám to veľmi ľúto, budeš nám chýbať.

 

 

 

Ing. Marián Gál, PhD. sa narodil 21. 4. 1976. V apríli mal len 39 rokov. Napriek tomu dlhé roky pôsobil v miestnej politike. V minulosti bol a toto funkčné obdobie opätovne zasadol do lavice poslanca miestneho zastupiteľstva. Stal sa predsedom finančnej komisie
a bol členom osobitnej komisie na ochranu verejného záujmu pri výkone funkcií verejných funkcionárov, členom komisie mládeže, športu a vzdelávania, členom komisie výstavby, verejného poriadku a životného prostredia a členom poslaneckého klubu KDH – Sieť.
Za poslanca kandidoval za koalíciu Sieť, Most – Híd.  Záujmy občanov zastával
aj ako poslanec mestského zastupiteľstva.

Telom i dušou bol športovcom, venoval sa mládeži aj seniorom. Cudzie mu neboli
ani rozhodcovská píšťalka či raketa pri stolnom tenise.

Smutné je, že aj jeho otec Mgr. Ján Gál, odišiel takmer rovnako rýchlo, a tiež ako poslanec nášho miestneho zastupiteľstva. Po oboch nečakane ostalo v zastupiteľstve prázdne miesto. To sa síce zaplní náhradníkom, ale….. spomienky sa nahradiť nedajú.
Tie navždy ostanú.

S hlbokým zármutkom sa lúčime s Ing. Mariánom Gálom, PhD.

 

starostka   Ing. Lenka K o v a č e v i č o v á

a pracovníci Miestneho úradu MČ Košice – Nad jazerom